fredag 2 april 2010

Äntligen!

Ja det får jag nog säga, äntligen har jag kunnat jobba i min trädgård. Det var så himla skönt. Visst är det fortfarande lerigt och blött men räfsa lite, rensa lite och klippa lite gick bra.2050_1231april0023Mina vita phlox är på väg upp igen. Det spirar och gror som bara den, ska bli skoj att se hur mycket som kommer upp av allt det jag satte i höstas. Tror inte riktigt att det hann rota sig innan frosten kom.2050_1231april0025Lite suddig kanske men mina dill pioner är på G ! 2050_1231april0028Hittade en ros som jag glömt att jag satt!! Typiskt mig! Kommer inte riktigt ihåg vilken sort, färg eller storlek det är men det visar sig nog för visst är det liv i den. Om jag känner mig själv rätt så är det nog en rosa buskros ;)

Åhh, vad det är skönt att äntligen få sätta fingrarna i jorden igen och tre dagar till har jag ledigt, hoppas, hoppas det fina vädret håller i sig.

Ha en fortsatt skön kväll.

Helena...

1 kommentar:

  1. Vilken lycka det måste vara, att ha kommit så långt i våren, att det går att jobba i trädgården! Här ligger snön kvar fortfarande.
    Ha en jätteskön påskledighet!
    Kram Åsa.

    SvaraRadera