måndag 26 april 2010

Nu börjar det närma sig..

Ja nu är det snart dags, så länge som jag har väntat på detta och i morgon bär det av till Sahlgrenska för operation nr 2.
Det känns bara bra, det som oroar mig mest är faktiskt att något händer så att det inte blir av. Alla skräck historier man hör om folk som fått vända i dörren för att läkaren blivit sjuk eller något akut kommit mellan.. Har nästan inte vågat svara i telefonen idag för i uti fall att dom skulle ringa och omboka.

Svärfar ska köra mig i morgon bitti, ska vara där 07.00 vet inte riktigt hur tidigt vi måste fara, det kan vara svårt att ta sig genom Göteborg på morgonen. Dessutom måste jag upp och duscha en gång till och dricka kaffe, får dricka senast 4tim före operationen och lite kaffe må jag ha på morgonen.

jag tog semester idag och har mest gått här hemma och grejat. Sonen är hemma och gör dagsverk, så jag har satt honom i arbete, han har dammat och putsat fönster, vikit tvätt och dammsugit, bra med hemhjälp!2050_1231tish0007Så här snygg var han min Tish på utställningen igår. Lars var  snäll och visade honom åt mig. Han vann sin klass men blev oplacerad i bästa hane klassen, det var många hundar anmälda. Det blev en lång dag som avslutades med att Tishens pappa viktor, Inspirations once in a life time blev utställningens vackraste hund, grattis till Lars .

Nu ska jag snart åka till dottern som sover i syrrans stuga denna vecka, hon har två franska tjejer på besök och jag lovade göra köttbullar till dom.. så nu skall det levereras. Sen blir det hem och ta dagens andra dusch i bakterie dödande medel :( inte skönt!

Ha det bra, Helena.

1 kommentar:

  1. Jag ska tänka på dig i morgon!
    Jag ringer dig på Torsdag och hör hur det gått! På Onsdag ska Helen och jag på buss resa till Drottningholm och Ullriksdal... Det lär ska finnas mycket pelargoner där!

    SvaraRadera