söndag 4 april 2010

Påskafton!

Lite sent kanske för påskafton var ju igår men då hann jag inte skriva.2050_1231april0017

Vilket härligt väder vi hade! Jag fick snabbt städat av inne och sen ut i trädgården. Det är så himla härligt.

Bara älskar att äntligen få röja undan och rensa upp, igår åkte min bambu häck, den skuggar så himla skönt på sommaren men fy vad skräpig den är på våren. Nu är den ner klippt och det är krattat och fint, den mycket förkylda dottern tog genast ut en filt och satte sig i solen där. En perfekt uteplats för vår solning. Flyttade på kajakerna och kanoten som legat på vinter förvaring i kanten där och det var massor med vårblommor på väg upp under. Snart dags för tvätt och vaxning av kajakerna, sen ska vi ut på sjön!

Strålande sol och blåsigt nu så det torkar bra i gräset, snart börjar gräsbränderna när sommargästerna ska bränna gräs....

Två Ellen valpar kom på besök och vi fick en fin promenad i skogen och premiär dopp i dammen, för hundarna, bara några dager sedan isen låg där. Nu går det fort! Fjärilarna har vaknat, såg citronfjäril igår.

Idag blir det mera trädgård, vill gärna bli färdig innan nästa operation, den 27/4 är det dags och sen vill jag sitta och njuta och läka i solen med en bra bok!

Ha en härlig dag!

Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar