tisdag 27 december 2011

Härligt!

Det blev en lång dag igår men oj så roligt det var att träffa alla igen. Det var så länge sedan vi var uppe i Örebro och hälsade på.
IMGP3932 (640x425)
Vi for hemifrån vid åtta tiden och var i Örebro vid halv elva, första stoppet blev hos min farmor Gun, vi har inte setts sedan i januari när mina äldsta bröder fyllde femtio..Visst är vi lite lika jag och min farmor Blinkar Tänk att hon ska fylla nittio år i februari, tiden går… Hon fyllde sjuttio år det året jag flyttade till Lysekil..ja det är tjugo år sedan nu. Känner varje gång vi åker upp, att jag är glad att jag flyttade. Det är så stort och rörigt, mycket folk och trafik, inget jag saknar alls men alla vänner och släktingar dom saknar jag. Att inte kunna åka till farmor och hjälpa henne med allt eller fara till syrran och fika så där spontant eller gå på stan…. Alla hundträningskompisar, brukshundklubben ja allt sånt det saknar jag men det är lika skönt att komma hem till lugnet igen.
Sen blev det middag hos mamma och fika med mina syskon, ja inte alla men två av fyra…
Var hemma vid åtta igår kväll, så dagen blev lång och på slutet var jag så trött så allt gungade men det var det värt, jag har vilat hela dagen idag.
Helena.

1 kommentar:

  1. Kikar in och önskar dig ett Gott Nytt År 2012!!!

    SvaraRadera