torsdag 26 januari 2012

Läskigt..

IMGP4195 (640x426)
Hade en läskig dröm i natt. En dröm där jag ställde mig på vågen och den visade 99 kg! Jag känner tydligt att jag ökat mycket i vikt de senaste året, mycket beroende på all vila men också på att jag ändrat min inställning till mat och träning.
Att jag ändrat, är bra för mig men samtidigt så ökar vikten. Jag äter nu med en skön känsla eller oftast i alla fall, jag har inget maniskt behov av att träna för att få äta eller träna för att jag ätit vilket är mycket skönt men samtidigt så ökar vikten och jag blir stelare i kroppen.
Det gäller nu att hitta ett hälsosamt tänk vad gäller mat och träning, vilket inte är så lätt…
Att övervinna rädslan för att kroppen ska rasa igen är svårt, att finna en balans där jag mår bra är svårt. Det har alltid varit allt eller inget för mig, jag är ingen mitt i mellan människa. Ska jag göra något har det varit full fräs eller så kan jag lika gärna låta bli. Svårt att ställa om men det ska gå, sakta ska det gå, inget full fräs här inte mer en dag i taget… suck, så tråkigt… men så viktigt för mig nu.
Ha en fin dag!
Helena.

2 kommentarer:

 1. Ha ha! det var en rkt madröm! fick mig en uppläxning va det gäller mat att jag använder light produkter och margarin ,lätta....men efter va den människan talade om va det gör kroppen huamig nu har vi smör och olivolja att steka i och bregott va det enda som höll måttet.....jaja något måste man ju göra för sina barn och sig själv inga transfetter här....ganska intressant att läsa om......fina bilder du fångat...

  Ha en bra dag i dag!
  kram wivi

  SvaraRadera
 2. Jag letar oxå efter det där lite-lagom-läget när det gäller mat och motion. Det her en tendens att bli för mycket av det ena och för lite av det andra. Vilket av vad....det får du gissa :o)
  Ha en jätteskön helg nu! Kram Åsa.

  SvaraRadera