söndag 1 januari 2012

Trött på jul nu!

IMGP3863 (640x296)
Jo jag känner det, beror antagligen på vädret, vi har åter igen blåst och regn idag. Så jag känner ett sug efter tulpaner på bordet och ljusa färger här hemma. Är väl kanske lite tidigt att plocka undan allt när det bara är nyårsdagen men .. jag tar lite i taget och började med bloggdesignen Blinkar
Ja god fortsättning till er alla och jag hoppas ni hade en fin nyårsafton. Här tog vi det väldigt lugnt och skönt bara maken och jag. Båda ungarna var borta på egna äventyr, första nyår på 18 år som vi var själva hemma, faktiskt väldigt skönt om man nu får säga så..
Jag somnade som vanligt långt före tolvslaget, baksidan med att vara morgon pigg, jag är otroligt kvällstrött. Vaknade strax före tolv av grannens fyrverkerier Ledsen varför, varför kan han inte gå dom extra meterna ner på åkern bakom våra hus och smälla sina j-la raketer.För hundarnas skull, dom är inte skottberörda men det smäller inte lite, hörs som han stog på balkongen och skjuter…det är så onödigt..
Jaja det är ett år till nästa gång…
Nyårslöften då, har jag några sådana?
Man säger ju varje år att man ska sluta med både det ena och det andra men inte denna gång, jag ska inte sluta med något alls. Jag ska börja med saker i stället, det blir så negativt med att sluta, så mycket tråkiga måsten, så jag ska börja med saker i stället, låter så mycket roligare tycker jag! Jag ska börja ha roligt, sköta om mig själv genom att vara snäll mot mig och min kropp, äta bättre saker, röra mig mer, skratta mer, umgås med trevliga människor, det och mer där till.
Vad ska ni börja med?
Önskar er en fin start på det nya året. Helena.

1 kommentar:

  1. Jag ska ta mig en funderare på det idag tror jag. Hmmm...det där med att vara gladare låter bra, det tar jag oxå...
    Jag önskar Dig ett härligt nytt år!
    Kram till Dig.
    Åsa.

    SvaraRadera