onsdag 25 april 2012

Test..

Testar att blogga från blogger, det var länge sedan. Jag använder alltid windovs live writer annars, tycker det är enklare, både med text och bilder men jag får inte till etiketterna därifrån utan måste in och ändra på blogger i alla fall, så nu när jag ändå inte har några bra bilder så kör jag direkt.
Regnet det öser ned idag, är en inne fixar dag. Telefonsamtal som ska ringas papper som ska fyllas i och sändas in.. sånt där tråkigt som jag gärna skjuter fram och sedan bara måste ordna...tråkigt. Det värsta är väl att saker och ting hinner försvinna eller läggas på ett bra ställe innan jag sätter igång, så mycket tid går till att leta och leta om jag gjorde det direkt så skulle det vara så mycket enklare men vem har sagt att livet ska vara enkelt :)
I helgen var vi en tur till Värmland och Forshaga, sista utställningen för hundarna nu. Gick väl så där, fin kritik men nu var det något nytt som domaren inte gillade så.... tröttsamt! Tråkigt väder var det också, kallt och regnigt, förra året när vi var där så var det sol och sommarvärme men inte nu. Skönt att komma bort ett tag i alla fall och visst är det mysigt när regnet smattrar mot husvagnstaket.
Ha det bäst, Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel