söndag 13 maj 2012

Miss igen!!!

IMGP4953 (640x425)
Förra sommaren när vi var i Munkängarna hade ramslöken blommat över, denna gång var den i knopp!! Hela hav av ramslök i knopp men ingen som blommade!! En som var på väg att slå ut men inget annat, så typiskt. Men vi får väl göra ett försök nästa år, tredje gången gillt kanske Blinkar
Vi har i alla fall haft en härlig helg, Kinnekulle camping är så fin och nu i försäsong var det super bra, förra året mitt i Juli med högsommarvärme och fullbelagd, då var det ganska jobbigt. Men den är fin, rent och välskött och hade ungarna varit små, då hade det varit en perfekt camping. Det finns mängder med fina vandringsleder och det är nära till affär och massa roliga saker att se och göra.
IMGP4925 (640x425)

Vi valde “sjötomt”, denna gång, kanske inte så smart val med tanke på att det stormade rejält på fredag kväll/natt, hela husvagnen gungade i vindbyarna. Regnet smattrade mot taket, ja riktigt ruggigt var det. Men lördags vädret var bättre och fram på middagen kom solen så på kvällen var det riktigt skönt men kalla vindar..
IMGP4946 (640x425)
Överallt växte dessa gula vitsippor! har jag aldrig sett förut, någon som vet vad det är för sorts blomma? Väldigt fina var de.
IMGP4966 (425x640)
Gullvivor, överallt dessa vackra blommor, här i Bohuslän ser man dessa bara i trädgårdar men här växer de vilt.
IMGP4947 (640x425)
Det är så vackert!
Nu är vi hemma igen, utvilade Ler vi har haft en skönt kravlös helg! Hoppas ni haft det samma.
Helena.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig helg ni har haft! Ibland kan det till och med vara mysigt att det regnar och blåser när man ligger där inne i värmen och myser. Gula vitsippor?? Jag har aldrig sett dom förut.
    Ha en fin vecka nu!
    KRAM Åsa.

    SvaraRadera