torsdag 19 juli 2012

Dagens upplevelse!

IMGP5127 (640x284)
Nej då, jag har inte testat att flyga Blinkar gillar bilden bara..
Dagens upplevelse är ingen händelse, utan en känsla som jag saknar.
Maken kom idag hem, ljudligt suckande av ren glädje.. äntligen semester sa han. Och jag riktigt såg och kände hans sköna känsla..
När man går här hemma hela dagarna så är man i sitt jobb, hela tiden. Aldrig den där sköna “fredagskänslan” inget avslut på dagen, komma hem och byta om till hemmakläder eller äntligen få slå sig ner med en kopp kaffe och tidningen efter en härlig dag på jobbet..
För er som undrar om det inte är skönt att vara hemma och ta dagen som den kommer, så kan jag helt ärligt säga, NEJ, nej det är det inte, inget kul alls. Visst är det skönt att slippa stressa runt och ha en massa krav på sig men tillfredsställande är det inte. Jag jobbar stenhårt på att komma tillbaka i mig själv, att få till en fungerande tillvaro där jag mår bra och utvecklas och det går bra, framåt för varje dag som går men samtidigt så ser jag inga konkreta resultat, ingen som klappar mig på axeln och säger att, det där, det gjorde du bra! Jag kan inte gå hem på eftermiddagen och vara nöjd med dagens arbete…
Så dagens upplevelse är att, jag saknar att gå till jobbet..eller nej, jag saknar att gå hem från jobbet Blinkar att få gå på semester..att känna fredagskänslan i kroppen!
Ha det gôtt, Helena.

2 kommentarer:

 1. Ungefär som Pippi Långstrump.. Hom gick ju till skolan bara för att få njuta av att få sommarlov. Jag förstår din känsla.
  Kram på Dig!

  SvaraRadera
 2. Förstår din känsla så innerligt väl. Nu är jag gick på semester, från mina 25% var det flera som tyckte att jag ju nyss varit hemma. Och visst, det hade jag ju, men inte var jag ledig och hade semester, hade fullt sjå att orka leva...Är men sjuk är man inte ledig!
  Tusen TACK Helena för den hjälp du gett mig och det TROTS att du mått dåligt själv, hade inte läst din blogg så jag visste inget, skäms lite men försöker att inte vara så hård mot mig själv, nog så svårt...en av mina livsläxor...
  Hade varit såå roligt att kunna träffa dig när din far till Ö-o, men livet ville inte så..
  Var rädd om dig och återigen TACK!/ Lena

  SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel