lördag 18 augusti 2012

Dagarna rullar på!

IMGP5624 (425x640)

Vi börjar komma in i den vanliga lunken igen efter semestern. Dagarna rullar på med allt vanligt som det brukar göra. Jag är lite tröttare än jag brukar, så vila är viktigt.

Dottern har kommit in på sjuksköterske utbildningen i min gamla hemstad Örebro. Hon hade en reservplats och turen att komma in, blev lite hastigt med att ordna allt men nu verkar det vara fixat, hon får bo hos mormor tills annat boende är ordnat… Kommer att bli tomt här hemma nu, det känns konstigt, har haft henne runt mig varje dag i 19 år nu och så ska hon flytta men sånt är livet, det förändras hela tiden och jag är så stolt över henne och glad för hennes skull!

Sonen ska börja på gymnasiet i Uddevalla, fordonslinjen, han har haft ett vilo år från skolan för att bestämma vad han verkligen vill göra och detta blir nog bra, på måndag börjar skolan för honom och nästa måndag kör vi upp dottern så….

Det är nu bara jag som funderar och funderar över vad jag vill göra med mitt liv, vill jag gå tillbaka så smått och arbeta som förskollärare, kommer jag att kunna det? Vissa bestående skador har jag kvar och jag vet inte om det fungerar i en så stor barngrupp.. eller vill jag göra något annat.. ja tankarna är många och flyger fritt just nu.. ska till läkaren i slutet av månaden så vi får se vad hon säger.. jag har lite bråttom ibland och behöver råd Blinkar

Idag har vi mulet och regnigt här hos oss….

Helena.

1 kommentar:

 1. Va roligt att dina barn hamnar på de utbildningar som dom vill.
  Hoppas nu att du oxå kommer på vad du verkligen vill göra. Jag känner oxå ibland att man borde stanna upp en stund och fundera på vad man egentligen vill med sitt liv.
  Vad gäller Di Leva i ditt förra inlägg så håller jag fullkomligt med dig. Han är jättebra och ingen dussinartist.
  Ha en skön helg nu!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel