lördag 1 september 2012

Ja men, hallåa höst!!

IMGP5600 (640x572)
1a september idag och vi går in i min favorit årstid, hösten, härliga tid med vackra färger, hög klar luft, mysiga regnpromenader, tända ljus, mys under filten med en bra bok.. ja listan kan göras lång. Alla årstider har sin charm men jag älskar hösten fram till november, då kan det få bli vår igen Blinkar
Solen strålar hos oss idag, det gjorde den igår också, det är varmt och skönt här. Vi har en hel helg som är obokad, inget alls planerat, bara ta dagarna som de kommer, det känns otroligt skönt! Våren och sommaren har varit full av aktiviteter, resor och annat, visst har det varit kul och spännande på många sätt men nu börjar tempot och aktiviteterna ta ut sin rätt, jag är trött , skönt trött men ändå på något sätt ganska mätt på upplevelser.
Jag började en upplevelse berättelse eller upptäcktsresa där i somras och den har varit otrolig, så många saker, så många människor….både positiva och mindre positiva, alla händelser i sig har något utvecklande och positivt i sig som jag nu ser, inget är negativt, låter kanske konstigt, jag fick en ny elak tumör, skulle inte det vara negativt? Jo visst men den togs bort och ingen spridning finns vad man vet, medicinen fungerar bra och biverkningarna är hanterbara, jag fick mig en tankeställare om vad som är viktigt i livet, slutade gnälla och tycka synd om mig själv och började uppleva i stället. Allt jag upplever är eller blir positivt på ett eller annat sätt.
Så nu önskar jag er en fin lördag!
Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar