torsdag 3 januari 2013

Nytt år, nya tag!

ja så var det då nytt år nu igen, tycker inte alls det var så länge sedan sist Blinkar åren blir kortare och kortare ju äldre man blir känns det som.

När man var tonåring och väntade på att fylla moppe eller börja sjuan..osv då var åren hur långa som helst men nu när man inget speciellt väntar på då flyger tiden..

Har ni gett några löften nu? sluta röka, börja träna, inte äta socker osv eller trampar ni på i vanliga spår?

Jag har inga direkta löften mer än att försöka finna balansen, den som gör så jag mår bra, äta sånt som gör mig pigg och glad, träna så där lagom så jag känner mig stark och rörlig, kanske att kläderna sitter lite skönare då Blinkar just nu är det lite stoppad korv känsla över det hela Blinkar vila när jag känner att jag behöver det, även om jag inte gjort något speciellt. Jag har en förmåga att värdera vad jag gjort som kanske skulle kunna göra mig trött innan jag vilar, det ska jag sluta med direkt, signalerar kroppen vila, så är det vila, även om jag inte gjort något alls… kroppen vet bäst vad jag behöver, hjärnan är fortfarande lite “urspårad” när det kommer till vissa saker.

Annars tänker jag fortsätta att uppleva livet som det är här och nu, det som varit är förbi och det som kommer, det kommer!

Önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

Helena.

2 kommentarer:

 1. Joorå, nog går åren fortare nu än vad de gjorde nar man var ung (yngre) Fniss...
  Jag fortsätter väl som vanligt jag oxå, så får man se vad som händer. Fast jag måste ju erkänna att jag längtar lite till våren i alla fall.

  Ha en fin fortsättning på det nya året och må så gott!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde ju rapportera vädret ;) här är vår nu... +6, strålande sol, fågelkvitter, gröna gräsmattor osv....
   Helena.

   Radera

Gadgeten innehöll ett fel