lördag 2 mars 2013

Mätt!

IMGP7107 (640x425)
Har funderat lite över varför det känns så bra att gå här hemma och skrota. Att baka mitt bröd med radion som spelar i bakgrunden, att strosa i skogen med hundarna, att sitta i godan ro med en bok eller bara njuta i skön stolen i solen. Varför jag inte längtar ut i världen längre, inte längtar efter stora upplevelser eller annat liv och rörelse. Känns lite patetiskt att skriva, är jag en misslyckad ensam typ som gömmer mig här hemma och inte orkar möta verklighets världen längre, inte har en massa planer och mål att sätta tänderna i,lite depp varning kanske…
Men så kom jag på det…. (jo jag bakar, brukar komma på saker då!)
Jag är mätt på upplevelser, mätt på händelser, mätt på utmaningar och annat…
Jag har upplevt så mycket i livet, varit med om så otroligt mycket, mött så många härliga människor och andra typer Blinkar upplevt toppar och djupa djupa dalar, klättrat upp och ner, levt i 190 på gott och ont, rest och sett, fött och följt mina barn genom alla stadier, lotsat andra människor och deras barn genom många stadier. Tränat och tävlat mina och andras hundar på allt möjligt och i bland omöjligt. Jag har vunnit och lyckats, jag har snubblat och rest mig… osv..osv…
Så just nu när jag börjar bli frisk och stark igen, så känner jag mig mätt, jag är så himla nöjd och tacksam för allt jag har fått förmånen att uppleva i livet. Man skulle kunna tro att jag de senaste åren fått vilat och smälta allt och nu skulle vara sugen på mer och nya upplevelser men sanningen är att jag som kossorna i hagen, har idisslat!
Händelser och människor, situationer och upplevelser, sorger och bedrövelser, glädje och lycka, ett livs erfarenheter och sorger har tagits fram och bearbetats för att sedan åter få sjunka, ett på ren svenska, jävla jobb har det varit men nu är det klart och jag är mätt..
Så nu smälter jag livet i lugn och ro,så att när jag åter blir hungrig på upplevelser, då kan jag verkligen njuta av det. För inte njuter man av något ordentligt när man redan är mätt?
Och med facit i handen så här långt i livet, är jag jävligt nöjd! Och inte så lite stolt över mig själv Blinkar
Önskar er alla en fin helg!
Helena…

1 kommentar:

Gadgeten innehöll ett fel