onsdag 12 februari 2014

Glömde.. eller…

017 (640x425)
Ja så blev det inget inlägg igår!
Nej, jag glömde inte bort det men orken och lusten fanns inte där. Jag har fortfarande dagar när det mesta tar emot, när kroppen inte vill och huvudet inte är med, dagar när ångesten ligger nära under skinnet och jag bara vill vara i fred. Dessa dagar kommer inte lika ofta nu som förut men ibland så smyger det på och då accepterar jag att bara det nödvändigaste görs, jag jobbar mina timmar, inte på högsta växeln men jag är där och fungerar, jag tränar och motionerar mina hundar och jag ger kroppen bra mat och vila.
I början när jag hade såna dagar så analyserade jag och funderade, varför är det så här, vad har jag gjort som gör att jag känner så här, alla andra går ju på topp hela tiden och presterar, varför ska jag vara annorlunda och så körde jag på med en ännu högre växel i men med tom tank kan man säga. Nu mera accepterar jag att så här är det ibland, jag har såna dagar och då behöver jag ta det lite lugnare och jag tror inte längre att “alla andra” är perfekta hela tiden, de flesta har nog såna dagar, det är bara det att man inte pratar om det…
Så nej det blev inget inlägg och jag tänker inte mer på det, (även om målsättningen är att under Februari göra minst ett varje dag). Det är som med bantning eller träning, ibland får man ett gupp på vägen och det är bara att fortsätta igen!
I dag är jag ledig och vi får se vad jag hittar på, lite röj här hemma ska det bli i alla fall för oj som det ser ut, kanske jag har tur och solen tittar fram under dagen!
Önskar er alla en fin dag!
Helena.

6 kommentarer:

 1. Det er på sånne dager det er godt å ha pelsdotter å kunne grave fingerne langt ned i og bare tenke på seg selv <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är allt tur man har hundarna, kommer ut i alla väder och får röra på sig, då kan man vila skönt under filten sen!
   Helena.

   Radera
 2. Vi har nog alla såna här dagar... Kanske är det solen vi behöver? Fast mest vill man nog helst bara försvinna under täcket... och då menar jag absolut INTE snötäcket, hihi
  /elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är härligt när solen kommer, allt känns genast mycket lättare! Idag vräker dock snön ner igen...
   Tack för din kommentar här hos mig!
   Helena.

   Radera
 3. Tror vísst att alla har såna dagar!
  Vissa mer än andra (personligen är jag glad de dagar som inte är såna då det är ovanligt)
  men.. Jag har.. Tro't el ej, inte accepterat men insett, att jag inte kan.
  Gör de som måstes, å skulle de finnas nån energi kvar efter det, ja, då är ja glad :)
  Kram Malin o den flygande flatten! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har alla såna dagar, har bara tagit.. några.. hmm ... år för mig att inse detta ;) och du har ju några kvar så.. du lär dig nog vila du med Malin!
   Hör av dig om du vill ha healing.
   Kram Helena.

   Radera

Gadgeten innehöll ett fel