söndag 2 februari 2014

Kommentarer!

028
Kommentarer ja, lika roligt som det är att blogga, lika roligt är det att få kommentarer, lite feed back på det jag skriver om här. De lyser med sin frånvaro, finns de som alltid skriver lite och det är alltid lika roligt men alla som läser men inget kommenterar, hur tänker de om det jag skriver? Varför kommenterar de inte? Vilka är de? Nyfiken blir jag alltid men samtidigt kan jag även här gå tillbaka till mig själv. Jag läser många bloggar men kommenterar jag? Jo i några, alltid samma…. men oftast inte. Det beror inte på att det jag läser är tråkigt eller inte behöver kommenteras, nej oftast beror det på att det är besvärligt att behöva logga in eller… ja bekväm är jag och antagligen de flesta av mina läsare också.. eller är jag så tråkig?? Blinkar
Nu tänker jag utvidga mitt löfte om att skriva varje dag med att också kommentera hos andra bloggar, minst en varje dag eller flera om jag redan är inloggad Blinkar!!
Och ni som läser är mer än välkomna att skriva en rad här hos mig, har man ingen egen blogg så kan man kommentera som anonym men skriv under med ert förnamn i alla fall, så är ni snälla!
Hos mig töar det rejält idag, det droppar från taken och snön är tung och blöt. Idag ska vi åka på auktion, det var länge sedan sist men ska bli kul, funderar på att ta upp mitt gamla intresse med att renovera upp gamla möbler, så vi får se om jag hittar något kul att starta upp med….
Jag önskar er alla en fin söndag!
Helena.

5 kommentarer:

 1. Det høres veldig koselig ut med mange kommentarer, det tror jeg at kan bli et nyttårsforsett i februar og resten av året for meg ;) Noen ganger kan det være vanskelig å få gjennom kommentaren hos deg, for du har en kode som må skrives inn for at det skal gå. Ser at den har blitt tydeligere i det siste, da det bare er tall. Men med bokstaver blir det ofte feil og en må prøve både tre og fire ganger for å få den gjennom. Jeg hadde kode tidligere, men tok den bort da det var noen som gjorde meg oppmerksom på problemet. Jeg er ikke plaget av spam kommentarer etterpå, så det går greit uten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde jag tagit bort den nu.... fick så mycket spam ett tag så jag fick ha en sådan spärr...
   Helena.

   Radera
 2. Ja her er den borte nå, men ikke på den andre ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej där har jag glömt ta bort den... ska göra det nu!

   Radera
 3. Jag läser oxå några bloggar dagligen, men kommenterar?!'
  nä, e dålig på de! Beror nog på mitt "bråttom bråttom"
  men.. Ska bli bättre!! :)
  /Malin

  SvaraRadera