onsdag 5 februari 2014

Ledig dag!

001 (640x425)
Äntligen en ledig dag… egentligen har jag en ledig dag varje vecka, brukar ta onsdag men kan flytta den som jag vill. Men de senaste veckorna har jag använt den till olika möten, besök på arbetsförmedlingen och läkarbesök. Därför kändes min lediga, verkligen lediga dag idag välbehövlig, att få en hel dag ensam hemma att göra vad jag ville.
Förut när jag var helt sjukskriven var varje dag en ensam hemma dag, när jag själv kunde göra det jag ville. Jag har inga problem med det, trivs bra i mitt eget sällskap, ja  hundarna har jag ju också men att vara ensam är skönt tycker jag. Läser mycket, ser en film kanske, tränar hundarna, grejar med olika saker här hemma, fotograferar, ja listan kan göras lång, jag har nästan aldrig tråkigt i mitt eget sällskap.
Men se det blev ingen ensam dag, för när sonen var lämnad vid bussen, hundarna hade fått sin morgonpromenad och jag lagt mig bekvämt under varma täcket med kaffe muggen och datorn, då kom maken hem igen, tydligen inget arbete idag pga det blöta väder vi har, tjälen har gått ur jorden och inga tunga maskiner skulle köras….
Det blev en trevlig dag trots det Blinkar
Solen kom fram och vi gick en lång skön promenad med hundarna, kameran fick följa med men vägrade fungera Ledsen typiskt, fåglarna kvittrade i alla fall och det var varmt och skönt. Blev en tur in till Lysekil på em med ett besök på biblioteket så nu har jag lite nytt att läsa.
Hoppas  ni också haft en skön dag!
Helena.

3 kommentarer:

 1. Jeg har fri en dag i uken jeg også, da er det deilig med et avbrekk midt i uka. Så jeg har onsdager stort sett.

  SvaraRadera
 2. lät som det blev en lugn dag ändå...tycker du inte det är stressande med arbetsförmedlingen sjukkassa och läkarbesök hit och dit..när jag va i den sitsen så stressade de mig mer än själva sjukdomen...men det är skönt att du kan styra dagarna så världefullt när man mår olika dag för dag
  ha en skön helg
  kram wivi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har så fin kontakt med alla inblandade så dessa möten fungerar bra, ingen som pressar mig på något sätt men visst är det lite rörigt ibland.
   Helena.

   Radera

Gadgeten innehöll ett fel