måndag 3 mars 2014

Sol idag!

vår 010 (640x425)
Ja idag har vi haft en något blek vårsol hos oss, disigt när havet ryker men ändå en sol!! Det blåser dock en isande kall vind men vad gör väl det, när det fortfarande är ljust när jag åkte från jobbet vid 18 tiden!
Videkissarna har slagit ut, snökrokusen blommar i gräsmattan och snödropparna står så fint invid husväggen… Saknaden efter kameran är stor nu, inget besked än från reparatören, jag bad om ett kostnadsförslag innan något gjordes vid den, för blir det väldigt dyrt kan jag lika gärna köpa mig en ny. De sjunker i pris nu systemkamerorna, kanske beror det på att väldigt många enbart fotar med mobilkamera numera. En nyare Pentax kostar nu ca hälften av vad jag gav för den jag har och den är bara tre år!
Jobbar eftermiddag denna veckan, ganska så skönt för då hinner jag och framförallt orkar jag mer. När jag jobbat en förmidag 9-14, är jag oftast helt slut när jag kommer hem men då väntar två glada hundar som vill till skogen och gärna träna en stund, magen skriker efter mat och benen är darriga. Så när hundarna fått sitt och jag äntligen mat så är den dagen slut, orkar inte något mer då. Men eftermiddagspassen är bättre, då kan jag göra saker på förmiddagen och ändå orka jobba, när jag sen kommer hem är det kväll..
Så i morse utmanade jag mig själv med att springa en runda i motionsspåret, har inte riktigt vågat det förut, om inte energin skulle räcka hela dagen, vill ju orka jobba, samtidigt som jag behöver fysträning varje dag och på kvällen blir det inget av, så nu testade jag. Det gick bra, visst är kroppen stelare på morgonen men jag tog det lugnt, energin räckte hela dagen så allt är bra. För varje sak jag testar så växer jag, vilket är meningen!
Helena.

1 kommentar:

 1. Ja , visst är det skönt att dagarna blir så långa nu. Vi har dock haft lite skralt med sol kan jag tycka. men det kommer säkert.
  Trist med din kamera. Hoppas du får den snart. Jag har oxå märkt att man mest använder mobilen som kamera nu. Det är väl för att man alltid har den med sig förstås. Min systemkamera skulle nog behöva bytas ut mot en ny nu. Det är ju så mycket roligare att fota med en bra kamera.
  Nu tittar plötsligt solen fram här...Jag tar en promenad med Benny.

  Ha det gott!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera