måndag 21 april 2014

Sol!

005 (640x425)
Ja vilket härligt påskväder vi har, det kom lite smygande men igår slog det till och blev sommar varmt.
Det är en lite annorlunda påsk här hos oss i år, varför vet jag inte riktigt, inget vi planerat… men, vi har inte ätit någon påskmat alls, ja det skulle väl vara ägg och sillmackan till frukost på långfredagen då kanske men annars inget. Ingen Jansson, fast ingredienserna finns, ingen sill… ja inget alls av allt det som brukar ätas, jo godis förstås Blinkar det har vi ätit!
På påskafton grillade vi, det var något som dottern önskat och när nu solen äntligen kom efter regn och rusk så passade vi på, man vet aldrig hur vädret blir härnäst… igår var vi på valptitt hela dagen och sedan orkade ingen laga mat så det fick bli… Pizza!
valparna 002 (425x640)
Nej då, vi ska inte ha någon ny hund, inte än men det fanns en fundering på om vi kanske skulle passa på nu. Båda våra börjar bli lite till åren och det tar tid att få fram en ny hund till start på prov och annat men vi bestämde att stå över denna gång, lusten fanns inte där. Även om de var otroligt fina…valparna 063 (425x640)
Sista lediga dagen för många idag, dottern far tillbaka till Universitetet i morgon och vardagen tar vid igen, så nu får vi passa på att njuta, solen strålar och det verkar bli varmt och skönt!
Önskar er alla en fin dag!
Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar