måndag 30 juni 2014

Vi tog oss en tur…

dalsland 015 (640x425)
Bra med husvagn!
Bara att snabbt packa in det man behöver och sedan åka.
Skönt med barn som är stora och klarar sig själva, det är liksom belöningen för alla år av pusslande och planerande, nu kan vi bara fara när lusten faller på.
dalsland 009 (425x640)
Vi åkte en tur upp till Dalsland i helgen och bilden visar rätt, det var sol, i alla fall på fredagen. Nu är vi på västkusten lite bortskämda med fint väder så lördagens regn gjorde oss inte så mycket. Vi hade inga planer på att göra något alls men efter att ha bläddrat lite i den lokala aktivitets guiden så…Blev det ett besök på Dalslandskonst museum, ett stop vid akvedukten i Håverud där det var Dalslands författar dag och sedan lunch på 9:9 i Upperud. http://www.upperud.se 
Ett B&B med lunch och fika servering, åt en mkt god Pulledpork macka på surdegsbröd och avslutade med mortostårta, gott var det och miljön var fin.
Vi fortsatte turen till Baldersnäs där vi gick en runda i regnet med hundarna. Ny ägare där och stället var fint iordning gjort, det har sett lite förfallet ut de senaste åren men nu var parken och alla rabatter iordning gjorda och det var fint.
dalsland 059 (425x640)
dalsland 065 (425x640)
dalsland 063 (425x640)
Grönt och vacker är det,ängar och skog, små fina sjöar och inga klippor så långt man ser Blinkar inte mycket turister heller…
Passade på att avsluta dagen med en skön löpartur när det var en stunds uppehåll i regnandet. sen var det mysig med tända ljus, en bra bok, ett glas vin och regnet som smattrade mot husvagnstaket. En härligt avkopplande helg har vi haft.
Nu är det måndag igen och mulet här hos oss!!
Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel