fredag 1 augusti 2014

Svalare nu..

semester -14 053 (425x640)
Redan 1a Augusti, som vanligt undrar jag, vart har tiden tagit vägen?
Tre veckor kvar till skolstarten.. mmm.. skolstart, små pirriga ettagluttare som med svettiga händer greppar skolväskan och går in i klassrummet för att möta fröken.. det var länge sedan nu. Lite nostalgiskt så där..
Nu blir det nog mer att mina bilnycklar försvinner i handen på den vuxne, eller ja jo nästan i alla fall, sonen som drar iväg till sista skolstarten i livet, sista året på gymnasiet..
Jaja, sånt är livet..
Det är svalare här hos oss, när vi igår kväll åkte ner till sjön för ett dopp så blåste det nåt så otroligt och det var kallare på land än i vattnet!!
Härlig känsla att ligga där och guppa på vågorna, man fick parera sig i vattnet annars blev man översköljd, svårt att ta sig upp på den alg halkiga stegen  med vågorna i ryggen, lite medelhavskänsla, fast utan sand i baddräkten Blinkar
Nu är det vindstilla igen och ett sakta sommarregn faller i min rena tvätt som jag inte tog in igår kväll..
Idag packar vi vagnen och drar i eftermiddag mot Läckö. Det var meningen att vi skulle stannat en natt där på väg från Örebro men då var det så otroligt varmt att vi åkte rakt hem, orkade inte trängas med folk mer. Men nu tar vi oss en tur upp för att se sommar utställningen. Nästa vecka hämtar vi valp och sen får vi nog hålla oss hemma ett tag. Sonen jobbar sista helgen på sommarjobbet och får då passa huset..
Önskar er alla en fin dag, denna första augusti..
Helena.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ser att ni ska hämta valp - kul! Våran Hjo-Hjo räknas snart, eller kanske redan, som unghund. Sex och en halv snart, månader. Bered er på att stanna hemma ett tag.

    SvaraRadera