söndag 12 oktober 2014

Fick bli lite höst..

 

083 (640x425)

Kände att det var dags nu, dags för en höst look här på sidan.

Riktigt ruskväder har vi haft hela förmiddagen med ösregn och mulet men nu verkar det nästan som det ska klarna, en sol som tittar fram och små blå skiftningar i det gråa.

Maken har farit till Värmland för älgjakt, i morgon smäller det.. då får jag gå koppelpromenader med hundarna och ha ordentligt med reflexer på oss alla men här hemma i närområdet är det bara 5dagar så jag kan stå ut.

Det har varit lite stilla på min jobbfront nu ett bra tag, har inte haft något sedan jag slutade i blomsterbutiken i juni, byte av handledare på AF har dragit ut på det, fick inga besked eller kontakt under sommaren och sedan drog det ut ännu mer, tur jag har att göra här hemma ändå Blinkar Men nu rör det på sig, har träffat min handledare som är en trevlig kvinna, alltid lite obehagligt att byta när man har en kontakt man trivs med men när de omorganiserar så är det bara att gilla läget.

Jag har själv skaffat en ny praktikplats och väntar nu bara på att alla papper ska godkännas, vad det blir får ni se när allt är klart.

Önskar er alla en fortsatt skön söndag, Helena.

1 kommentar:

  1. Tack för din snälla kommentar på min blogg. Visst är det lite trist att det blir mörkt tidigt, speciellt när man ska gå promenader. Men samtidigt är det lite mysigt att tända upp lite extra här inne, och tända ytterbelysningar, och ja, de där blinkande hundhalsbanden är ju en rolig grej.
    kram elsamarianne

    SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel