torsdag 13 november 2014

Avkoppling mitt i vardagen…

143 (640x425)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maken i familjen har fyllt år och ville då åka bort, helst norrut till fjällen.. men det känns inte så lockande med Sälen i början av november, lika grått och trist där som här.

Så det blev Skåne och Ängelholm.

Jag har aldrig varit söder om Halmstad och hoppsan om det inte var en hundutställning i närheten på lördagen Blinkarvilken tajming…

Vi bokade in oss på ett mysigt hotell och for iväg.

180 (425x640)

 

Självklart var hundarna med, det fungerar bra att ha med hundarna på resa, de kopplar av sover där vi är. Lille Ville har redan varit på två hotell så han tar det med ro. Här var perfekt för hundarna, vi fick rum med egen ingång och en lång sandstrand var det där hundarna fick vara och springa ( ja inte på sommaren, då är det hundförbud) men nu var det bara hundägare på stranden..

Maken hade bokat middag på fredag kvällen, Gåsamiddag med svartsoppa och allt, inget vi ätit förut och inget vi kommer att äta igen men är man i Skåne i november så ska man väl testa den lokala specialiteten.

Vi hade några härliga dagar , vackert väder var det, varmt och skönt, bilade runt Kullahalvön var i Höganäs, Mölle där vi åt lunch i solen,  Kullensfyr och sedan tillbaka.

147 (425x640)

148 (425x640)

158 (640x425)

Skåne är vackert och jag vill se mer, blir nog en lite längre tur med husvagnen till sommaren.

Att ta en kort semester så här mitt i vardagen är att rekommendera, härligt kravlös avkoppling.

Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel