onsdag 31 december 2014

Så var den då här…

nyår 006 (640x425)

Ja så var det Nyårsafton igen!

Här är en bild från förra året, blåste tydligen rejält då, det gör det inte idag. Vi har + grader och en sol som försöker lösa upp den tjocka dimma vi haft sedan igår.

Dags att summera detta år, hur har det varit , hur har det gått..

Jag startade detta året med att ha Månadslöften istället för ett helt års Nyårslöfte. Jag är en ganska snabb och omväxlande människa som inte riktigt fungerar så bra med långa åtaganden. Det blir trist och tråkigt efter ett tag, så en månad i taget och sedan byta var perfekt, förhoppningsvis skulle något lite från varje månad följa mig och bli en vana… Det gjorde det inte Blinkar

Detta år tror jag att jag skippar löften helt och hållet… kanske det fungerar bättre!

Mitt köpstopp då… skäms.. det som jag startade i september och som skulle gälla fram till idag . Jo men som vanligt gick jag ut starkt i början och blev nästan lite manisk i mitt sätt, inget skulle köpas, allt skulle återanvändas eller ges bort. Blev för mig väldigt jobbigt till slut. Nej jag fungerar eller egentligen, mår inte så bra av att totalt förbjuda mig saker, det blir som med barnen helt tvärtemot då. Hur lockande är inte saker som man inte får göra…

Men mitt och resten av familjens köp beteende har ändrats, vi är numera ganska strikta i vad vi handlar, funderar en extra gång på om vi verkligen behöver den saken, har vi något redan som fungerar lika bra, kommer vi att använda den i förhållande till priset osv..

Jag vet inte när jag senast köpte en bok, lånar allt på biblioteket, samma sak med veckotidningar. Så något gott förde det med sig..

Ja mitt år har varit bra. Jag är svensktnöjd med vad som varit och går nu vidare med spänd förvänta på vad detta år ska innehålla.

Önskar er alla ett gott slut på detta året!

Helena.

1 kommentar: