lördag 27 december 2014

Så var det över för denna gång…

005 (425x640)

Ja nu är glada julen slut, slut….för detta år.

Vi har tillbringat några dagar hos min släkt i Örebro.

Lika kul som det är att åka dit, lika skönt är det att komma hem igen. Fast lite svider det i mammahjärtat att åka från stora dottern som bor där nu. Hon skulle jobbat hela julhelgen därför åkte vi upp i år nu blev det inget jobb för henne men det gjorde att vi fick mer tid tillsammans. Att fira julafton hos syrran med nästan alla mina syskon och mamma var otroligt kul, vi gjorde det oftare när barnen var små men nu var det ett tag sedan. Glada skratt, trångt vid bordet god mat och en massa paket, ja det var så kul.

Att bo på 8e våningen i en lägenhet med en hundvalp, ja det var intressant men det gick bra, man fick vara snabb ut till hissen på morgonen bara Blinkar att promenera på stan med hundarna i stället för i skogen kan också vara kul. Att gå över stan 06.30 på julaftonsmorgon, i bitande kyla var lite annorlunda, bara några som väntade på bussen eller cyklade till jobbet, annars var det helt tomt och öde.

Julaftonsförmiddag tillbringade vi i skogen med vänner och hundar, så skönt att de fått en ordentlig runda med bus innan vi började firandet.

014 (640x425)

Nu är vi hemma igen och lugnet har lagt sig, gjorde i ordning en skinka igår för det ekade tomt i kylen. Nu återstår bara några lugna dagar då inget större är inplanerat och jag väntar på min favorit helg, Nyår!

Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel