måndag 29 december 2014

Vackert idag.

006 (425x640)

En dag som gjord för att fotografera i svart/vitt har vi. I morse var där en så vacker rosa soluppgång men nu har molnen rullat in och allt är svart, grått och vitt, rimfrosten är så fin. Ingen snö alls här hos mig bara frost!

009 (425x640)

 

028 (425x640)

Tog hundarna och kameran med på en promenad, inte det lättaste att hantera kameran med två hundar i koppel men det går. Den gamla han sätter sig lugnt när jag ber honom och sitter kvar tills jag är färdig men den lilla han snurrar och luktar på allt, så när alla inställningar är gjorda och bara avtrycket är kvar då kommer ett ryck i kopplet för något där borta bara luktar såå gott..

Upptäckte på vägen hem att de nya grannarna har stängt av promenadvägen med ett staket Ledsen så trist och tröttsamt… en gammal väg som använts i många många år av alla som en genväg genom skogen upp till samhället, numera är den dessutom en nära väg till motionsspåret som går här bredvid.

Förr var människor inte så känsliga med att andra gick bakom deras hus, tänk då gick vägar över gårdsplaner alla stannade en stund och pratade med varandra, numera är det staket och avstängt överallt, ingen ska få komma nära och störa… suck. För mig var det bara att gena över åkern och upp till baksidan av mitt hus men jag kan tänka det är många som blir sura nu, ingen bra start för dom här i området…

Önskar er alla en fin start på denna mellandags vecka!

Helena.

1 kommentar:

  1. Å...! De där är sååå irriterande! Minns när dom gjorde så när jag kom gående med barnvagn, bara å vända å gå tillbaka..Trist att folk är så rädda att få mänskor nära inpå sig
    gott nytt år till er!
    Malin och Ingo

    SvaraRadera