tisdag 27 januari 2015

Vilken helg!

Vi for upp till Örebro i lördags morse, tidigt för att hinna träffa dottern något, hon började jobba 14.00, dålig planering kanske att åka upp när hon hade jobbarhelg. Men det var hundutställning på söndagen  och hon jobbar när hon får timmar så det är som det är..

Vaknade i lördags till storm och snö, tog en stund extra att köra upp men det gick bra. Snö och snö, vi är inte så bortskämda med det här på kusten i år men oj så mycket snö de hade och det fortsatte snöa hela lördagen.

Lunch hos mor, körde dottern till jobbet, checkade in på hotellet och tog en tur över stan med hundarna. Spännande tycker lille Ville, han tror han känner och vill hälsa på alla han möter, glad som han är så backar många och man får hålla hårt i kopplet Blinkar alla affärer med dörrar som öppnas vill han in i och allt som ligger på gatan ska undersökas och gärna smakas på…

Middag på restaurang med syster och svåger på kvällen, gott och trevligt men sedan däckade jag i sängen, nästan innan klockan var halv nio. Vaknade under natten av att det plogades utanför hotellet, gnissel och brak, en lång stund höll de på… vi lantisar är inte vana vid en massa ljud när vi ska sova1

Tidig väckning och först i frukostmatsalen, det var häftigt, att bara gå runt och välja i lugn och ro, plocka lite här och smaka lite där, kan rekommenderas.

Hundutställning som gick överförväntan 2 bästa hane och äntligen det svenska utställningschampionatet i hamn, som vi kämpat för det men med rätt domare, en snygg hund och en matte som för en gång skull har koll så gick det!

Kan säga att hemresan gick lätt och leendet satt som klistrat i mitt trötta ansikte.

Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar