måndag 18 juni 2012

På väg tillbaka..

IMGP5364 (640x425)
Stel i kroppen och lagom trött…
Men känslan inom mig är skön, trots några omtumlande, tunga, hektiska veckor känner jag mig i balans, visst är jag trött och sliten men inte i närheten av vad jag varit.
En liten knöl växte så sakta på mitt högra bröst, jo det stämmer.. en liten ärta som en finne…vilken visade sig vara en ny tumör. Ett besök på bröstmottagningen bekräftade att en lite j-la cell på något sätt blivit kvar på exakt samma ställe som förra gången. i början av juni opererades den bort, lokalbedövning denna gång! En magnetröntgen har jag gjort, som visade att min kropp ser helt normal ut på insidan, inget som växer någonstans, bara den lilla ärtan, skönt! Så nu har jag ett nytt ärr…
Ska på återbesök idag för besked om vidare behandling, denna gång blir det strålning för att verkligen rensa på det stället om det nu skulle vara något kvar någonstans.
Vi har levt med veckor av tunga besked, väntan på svar och operationen, samtidigt som vi planerat och genomfört student mottagning och allt… så visst känns det nu.. men det känns bra, jag har balans i allt, jag har en tro på att allt är bra hur det än är, att livet är som det ska.. konstigt nog!
Vad gör det väl om det regnar och är lite kallt… det var fint väder på studenten. Vad gör det väl om jag är lite trött och stel i kroppen… jag är frisk.. igen Blinkar
Önskar er alla en fin måndag!
Helena.

6 kommentarer:

 1. Gott att höra. Du är en ovanligt tapper människa Helena och jag har beundrat dig sen den dag jag började följa din blogg.
  Skönt att vädergudarna log den dagen ni hade studentkalas. Hoppas dom fortsäter att le hela sommaren. Mina stövlar är av märket Duffy. Du kan säkert hitta en återförsäljare på nätet. Dm är inte dyra heller.
  Ha en riktigt skön vecka mot midsommar nu!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Hade ju inte en aning om att du gick igenom detta... vilket helvete! Men vilken styrka man ändå har som kan "leva på" som vanligt med inlägg på fejsbuck trots att det maler i magen hela tiden. Så skönt att skiten är borta nu! Nu har du vunnit!
  Ha en härlig helg i Norge och vinn ännu mer där vettja ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har väl vant mig på sätt och vis, det är ju inte första gången.. och det bästa för mig är att leva på som vanligt, det blir som det blir i alla fall ;)

   Radera
 3. Nämen Helena, va jobbigt håller med föregående talare hade ingen koll på vad du gick igenom nyligen. Hoppas nu det kan lugna ner sig för din del och att du kan njuta av sommaren och ledighet. Lycka till i helgen.

  SvaraRadera
 4. Det var jag som var anonym ;-)
  //gun

  SvaraRadera
 5. Jag beundra din styrka! Du säger precis som min pappa..det blir som det blir i alla fall...denna jävulska sjukdom....

  sänder dig massor av ny energi
  kram wivi

  SvaraRadera