tisdag 23 juli 2013

Morgonträning!

110 (640x425)
Nej ni, det blir ingen bild av mig när jag svettas på gräsmattan och kör igenom mina övningar, vackrare bilder har jag!
Att man ska glömma så fort, i 8v svettades vi och tränade, varje dag men så var det slut och jag skulle själv köra vidare…. det går ju som det brukar…
Visst är jag en aktiv rörlig människa men det där med att följa ett schema och verkligen få till allt och gärna varje dag det är som det är…. mycket enklare när någon pushar på och sätter lite press. Varje dag så tänker jag att nu, nu ska jag göra det,jag mår så mycket bättre när jag är i form muskelmässigt.
Jag tränar för att vara stark och orka, att orka stå och gå, röra mig i skog och mark med hundarna, springa med flera hundar i utställningsringen, så småningom om leka med och lyfta små barn hela dagarna. Ja jag tränar helt enkelt för att orka och kunna leva det liv jag vill utan smärta eller trötthet.
Det är tuffa övningar men inget jag behöver åka till gymmet för att göra, det går lika bra på gräsmattan eller inne hemma, boll har jag och hantlar….men det är det där med att komma igång Blinkar
Så nu har jag gått en morgonrunda med hundarna och svettats igenom övningarna!!!
Solen strålar från en klarblå himmel, inte en vindpust…. blir varmt idag!!
Önskar er alla en härlig dag!
Helena.

1 kommentar:

  1. Tack för din fina kommentar inne hos mig! Vacker bild du har här!
    Känner igen det där med att få till sin träning. Körde också med hantlar hemma och boll. Och promenera. Jättebra, funkar superbra men bara svårt att få in det som en rutin. Jag försökte göra det när jag skulle titta på tv... funkade ganska bra. Lycka till med träningen!

    Kram
    Pernilla

    SvaraRadera