torsdag 7 augusti 2014

Nu är han här…

ville 023 (425x640)
Ja nu har han flyttat in, vår nya hund. Inspirations Will Win, eller Ville som han ska kallas.
En brun hane från samma uppfödare vi haft de senaste tio åren,http://www.inspirations.nu.
Att köpa från Lars känns bra, man får full service från första kontakten och sedan livet ut… Vi har funderat fram och tillbaka länge nu på var vi ska köpa, vilka kombinationer som är på G och vilka meriter föräldrarna har men så kom vi fram till att, nej vi byter inte. Att ha en bra uppfödare är viktigt för mig, en som man kan lita på, som ställer upp med tips och råd, som man kan ringa nästan när som helst och alltid få tid av.
Villes föräldrar är friska och trevliga hundar, hans mamma Astrid är en dotter till vår gamla tik Ellen, hon är inte utställd eller har några arbetsmeriter men hon är en frisk och trevlig tik. Hans pappa är en ganska ung Norsk hane som redan har fina arbets och utställningsmeriter, så detta ska bli bra.
Vi hämtade Ville i tisdags kväll och Tishen tyckte nog att han var lite jobbig men nu har han accepterat honom och bryr sig inte så mycket alls. Ville tycker det är spännande med en storebror men är inte påträngande på något sätt, han smyger sig fram och lägger sig nära, nära bara…
Men att skaffa valp är lite som att få en bebis, han sover inte så bra på nätterna, behöver sällskap och passning hela tiden, ut och kissa med jämna mellanrum, så vi är ganska bundna nu ett tag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar