tisdag 2 september 2014

När inga inlägg finns…

Hundar 042 (425x640)

Jag tycker själv det är ganska tråkigt när bloggar jag följer inte uppdaterar på ett tag, så därför brukar jag försöka få till något här med jämna mellanrum men nu är det som förgjort..

Har inga bra idéer finns inget som lockar att skriva om.

Ville valpen växer så det knakar och honom kan man följa på hundarnas sida, han är väldigt hjälpsam när det kommer till trädgårdsarbete, planterar gärna gräs och annat i vardagsrumsmattan…

Köpstoppet håller i sig men fick en allvarlig knäck när vi var på hundutställning i helgen, för visst behövde jag dummys med kaninpäls på, det har jag faktiskt inga alls… kring gick lite då maken nog behövde dessa till Ville och jag kan få låna om jag behöver Blinkar Annars har jag inga större problem med att inte handla något till mig, känns faktiskt ganska så skönt. Med skåp och lådor rensade kan jag snabbt finna något att ha på mig. Att jag för närvarande inte jobbar gör det också ganska enkelt, här hemma behöver jag inte ha annat en skogsbyxor och en tröja men jag skulle fixa jobbkläder också på det jag har i skåpen.

Jag har börjat sensommar röja i trädgården, tar in pelargonerna och planterar om i ute krukorna, att inte kunna handla nya höstplantor känns lite trist men samtidigt är det många av de andra plantorna som fortfarande är fina och sätter jag dessa tillsammans i en stor kruka så blir det fint. Har oftast bara en eller ett par krukor vid trappan till hösten, man får tänka om lite och det blir bra! Att ha köpstopp föder nya idéer man kan återanvända saker på olika sätt i stället för att kasta och köpa nytt!

Helena.

5 kommentarer:

 1. Vet ju inte varför du har köpstopp, men jag vet att det är nyttigt för kreativiteten. Lite som att fasta. Utrensning och fritt utrymme för nytt att gro. Vad det gäller krukor och höstblommor tycker jag man kan komma ganska långt med att låna några trevliga perenner rabatten och använda naturmaterial som sten, grenar och mossa.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpstoppet är ett test, kan man säga. Jag vill se hur det är att leva med enbart det jag nu har, få en överblick på mitt köp beteende. Upptäckte att ju mer jag rensade ut, desto mer handlade jag.
   Tack för din kommentar!
   Helena.

   Radera
  2. Ja det är ett intressant experiment!
   Kram Anette

   Radera
 2. Var inne på dina andra blogg, helt underbara bilder, har ju haft labbar i 40 år och det finns ju släktskap mellan dessa jyckar, ha de, VIOLA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag övar och övar, att fota hundar och speciellt valpar är... svårt ;)
   Jag började faktiskt min hundbana på en Labrador kennel (Puh) men fastnade för den enda flatten som fanns där och så har det fortsatt!
   Helena.

   Radera