måndag 9 mars 2015

Nu börjar det…!

001 (640x425)

002 (640x425)

003 (640x425)

005 (640x425)

Som från ingenstans finns de där nu igen, varje vår samma sak. En dag när jag kommer ut så spirar de upp ur gräsmattan, dessa krokusar.De har funnits här alltid, ja i alla fall så länge vi bott här. Ger mat till de första surrande vårtrötta humlorna och bin som vaknar och är så vackra.

Förra veckan hade vi några strålande vackra vår soliga dagar, inte speciellt varmt men ändå så ljust. Det är ljust på morgonen och till sent på kvällen, åh som jag längtat efter detta ljus. Helgen har dock varit disig och mulen med starka vindar här på kusten men så idag skiner solen igen.

Vaknade dock med ett starkt illamående som nu mer och mer övergår i en dunkande huvudvärk och stel nacke, får bli en vilodag till. Jag är så otroligt trött på detta småsjuka vilande, önskar så att jag kunde få ha en hel vecka eller resten av livet som pigg och stark igen men det kommer, går bara så otroligt sakta.  ett steg framåt i jobb och annat ger några dagar med smärtor och annat obehag men så går det framåt igen… bara så sakta… suck! Att bara få vakna en morgon pigg och rask, skutta ur sängen och bara leva på…. Samtidigt är jag så tacksam över att vakna varje morgon och faktiskt leva Blinkar så….

Önskar er en fin dag och vecka!

Helena.

1 kommentar:

 1. Åh.. ja visst är de underbart när våren kommer.
  Full av liv & allt som sovit under vintern vaknar upp, med ett hopp om ljus, värme & allt vad våren bär med sig!

  Förstår precis hur du känner.. att bara en dag, få skutta ur sängen & känna att man är pigg & redo inför vad dagen har att erbjuda..
  Bara för en dag! Att bara EN dag få orka att göra allt man vill göra, och kunna göra det med lätthet..
  Jadu.. men som du skriver.. vi ska vara glada för det vi ändå har :)

  Ha en bra dag, vila dig & hoppas du snart piggar på dig.

  Kram Malin & ingo

  SvaraRadera