fredag 25 september 2015

Dags igen !

030 (640x425)

Nej då, ingen ny valp på gång, inte än i alla fall. letade bland bilderna och hittade albumet från den 25e förra året bara, tyckte den var fin, lille Ville som nu är stor grabben, detta var bland de första gångerna han var i sjön.

Så var det då fredag igen! Hur fort går inte veckorna nu, räser fart känns det som.

Har haft en lite låg vecka med mycket värk men är bättre nu. Förra helgens bravader sätter spår i kroppen men ibland kan det vara värt det. Fick låna samme Ville av husse för en start på working test, det är så trist med en pensionär (svarte Tish) jag gillar att tävla och se resultat, ja att träna också och det blir som inte det samma att träna med en gamla hund som inte ska startas, självklart tränar jag honom men nu enbart som aktivering. Så det var kul att starta med ny hund men samtidigt kräver det mycket som sen sätter sig i kroppen men kul var det Blinkar

Fredag igen ja och här skiner nu solen efter en regnig och blåsig natt, ska tydligen bli fint väder i helgen och det blir ju bra. Spår tävling för Ville och husse på lördag och vi åker med, en solig dag i skogen med kaffekorgen är aldrig fel!

Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel