torsdag 5 november 2015

Faller och reser sig, faller….osv!

009 (640x425)

Ja det är väl så det är med alla goda föresatser man har om mat och träning och ja gud vet vad. I början går det som en dans men så blir det lite segare och ursäkterna kommer snabbare och så vips blir man sjuk och har en underbar ursäkt till att sjunka ner i soffhörnet med en chokladbit till kaffet, för det är faktiskt synd om mig som är sjuk! Känns det igen? Eller är det bara jag som fungerar så.. Blinkar

Tycker jag skött mig ganska bra och ganska länge med att äta ordentligt och träna lagom, kroppen kändes fin och var värkfri, magen fungerade fint och klimakterie symptomen höll sig på mattan.

Sen kom tandvärken, den fruktansvärda smärtan i halva ansiktet, tandutdragningen och läkningen av käken, en dos penicillin och då kan man inte träna och när man väl kan äta igen då smakar allt bra..

En släng av någon konstig influensa drabbade och golvade mig några dagar och nu känns allt fel. Magkatarren har kommit tillbaka och svettningarna är inte att leka med, ja hela kroppen känns i olag. Tröttheten ger ett sug efter snabba kolhydrater vilket aldrig är nyttig mat..Ja jag skulle kunna skriva mycket om hur det blir men orkar inte, ni fattar nog.. Det är dags att resa sig igen, kliva upp ur trötträsket och börja om!

Helena.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vilken trevlig blogg du har, med många fina bilder och kloka ord!
    Hmm, det finns nog nästan alltid en anledning/ursäkt för att tumma på "reglerna" om kosthållning och motion. Oftast tror jag att det beror på att vi har för höga mål.
    Men viktigast är att vi inte ger upp jobbet för en bättre hälsa! Hoppas du är på rätt väg igen!

    SvaraRadera