söndag 10 april 2016

Ställtid..

Ställtid ja, tid för att komma ikapp sig själv, det behöver man då och då. Livet rullar på i 190 ibland, även om det är roliga saker så kan det bli lite för mycket. 

Den här helgen är det tvådagars hundutställning i  Kungsbacka och vi borde varit där.. eller borde.. Vi brukar åka men inte i år. Dels är hunden i karens efter en skada, alltså, den medicin han fick vid skadan har karenstid, man kan åka dit för doping om det vill sig illa, så vi anmälde inte. Först hade vi tänkt åka ner i alla fall, det är alltid trevligt att träffa vänner och så..

Men när så den nya husvagnen blev köpt och hämtad i veckan bestämde vi oss för en helg i lugn och ro, bara vi och hundarna, en helg för vila och avkoppling.

 Så vi packade vagnen och for till Vita Sannars camping i Mellerud, inte så långt men vi har faktiskt aldrig varit där tidigare. Och det beror på att detta är en camping för främst barnfamiljer. Vår barn är stora nu och vi vill ha lugn och ro.... Så här tidigt på säsongen är det dock lugnare ;) En fin camping var det, härlig strand, lite kallt i vattnet bara så inga bad.. Kallt i vinden var det också, frost i morse men perfekt väder för vila och avkoppling. Äta gott, dricka gott, läsa bra böcker, sova middag, gå en promenad med hundarna i den fina skogen... Ja allt man kan behöva för att vila!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar