onsdag 9 maj 2018

Blodtrycks sänkare...

Onsdag och min lediga dag, ja jag är faktiskt ledig resten av veckan nu, gillar vårens alla helger och klämdagar då man med en semesterdag kan vara ledig nästan en vecka.

 Vaknade dock tidigt vilket jag i och för sig gör nästan jämt, kvällstrött och morgonpigg, det är jag. Kunde inte motstå det vackra solskenet jag såg genom fönstret så det fick bli en tur genom skogen och upp på berget med hundar och kamera. 


Så vackert nu när grönskan börjar komma efter vinterns grå färgskala. Det är så grönt att det nästan blir jobbigt, som att man behöver blunda ibland för att orka ;)  Småfåglarna jagade varandra och flög från trädtopp till trädtopp där de stannade en stund och sjöng så vackert. Så vackert det är nu, fick stannat upp en stund och bara låta det sjunka in, solens strålar som silar mellan träden i skogen, de nya små löven på björkarna i berget. Märkte efter en stund att blodtrycket sjönk, blev yr varje gång jag reste mig efter att ha suttit ner och fotat. Märker hur naturen sprider ett lugn i min kropp. Har svårt att förstå hur människor kan vilja leva i städer med bilar, avgaser, folk och trängsel överallt, tur vi är olika för om alla vore som jag skulle städerna stå tomma. Ingen skulle handla på de stora shoppingcenter som finns överallt eller äta på Donken ;)


Ledig ett tag nu som sagt och idag packar vi husvagnen för en tur upp till Dalsland, maken är åter i ganska bra form efter sin diskbråcks operation i nacken, så nu drar vi en tur upp till skogen och lugnet, för här på kusten börjar turisterna välla in efter vinterns lugn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar