onsdag 25 mars 2020

Verkligheten knackar på i valpmyset..

Veckorna går fort och jag har redan börjat jobba igen. Ut ur valpbubblan och in i verkligheten. Har följt nyheterna varje dag under ledigheten och det är en konstigt, annorlunda men samtidigt helt vanlig vardag jag gick tillbaka till. En oro för corona absolut men samtidigt går solen upp, fåglarna sjunger och här hos oss är det mesta som vanligt. 

Nya rekommendationer förstås, man ska vara hemma vid minsta virus symptom och det är ovanligt för oss som jobbar inom förskolan, vi har nästan alltid virus symptom så ... Det är människor ute på sta´n, vi har varor i butikerna.. Ja det mesta är som vanligt men samtidigt inte. 

Alla hundrelaterade aktiviteter, vilket är en stor del av min fritid är inställda. Vi hämtade hem husvagnen i helgen men har inga nya roliga resor eller aktiviteter inplanerade då man rekommenderas att hålla sig i sin hemkommun och undvika onödiga resor. 

En viss oro finns här på kusten då sommargästerna i storstads områden väljer att som de säger "fly från virus träsket till sin sommar idyll" det värsta är att de kan ta med sig viruset hit och vi har inte en sjukvård som är anpassad till detta så stanna hemma... Påsken närmar sig och då.. ja vad händer då när människor ska resa hit och dit... här har vi än så länge inga fall...men det kommer att komma...

Ingen vet något alls just nu så det är bara att vara försiktig och vänta och se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar