söndag 20 augusti 2023

Hej höst..

 

Hej höst vad ska vi hitta på? 

Ja augusti går mot sitt slut och det vackra vädret lyser med sin frånvaro, varmt är det i alla fall eller ja ganska varmt. 

Äntligen har jag badat ja så här i slutet av säsongen. Tre gånger har jag badat senast igår efter jobbet, springa en sväng ner till sjön, hopp eller ja man tar det i steg för vattnet är kallt men ner i havet. Efter det åker man bil hem med snälla maken som kör ner och hämtar, det är nerför till sjön och alltså mycket uppför hem och det är jobbigt. Fetvadds tuss i örat för där får inget vatten komma in förens jag går i pension tror jag, i alla fall vänta länge sa läkaren för vem vet när trumhinnan är läkt och ja ingen vill väl ha havsskräp i hjärnan.. Det är skönt efteråt när kroppen blir alldeles kall och lugn, endorfiner eller något men ja skönt är det. Resten av hösten då, vad ska vi hitta på. Finns där några planer? Inga planer men kanske drömmar, tankar och önskningar. 

Mer ledig tid? 

Absolut jag har ju massor av semester kvar pga örat så korta veckor kanske med långhelgsresor men det verkar bli svårt nu när kollegors ledigheter och en del sjukdom ramlar in. Hösten kan verka lång men när alla veckor ramlar in och kollegor som också vill vara lediga  så.. får bli ledigt i december kanske. Eller en långhelgtur till dottern i november.. ja vi får se. 

Nu är det söndag morgon och jag vaknade före 4 av att det formligen ösregnade och det regnar fortfarande nu flera timmar senare, stackars alla bönder som igår körde med tröskorna i vild förtvivlan för att få in säden, idag lär de inte köra något.. 

Hösten är ett rent blad för mig, ett som jag kan fylla med vad jag vill så vi får se vad som händer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar