måndag 19 april 2010

1 vecka kvar!

Ja nu är det en vecka kvar till dagen D, eller den dag då jag ska göra sista operationen. Om dom inte ringer och ändrar datum förstås. Det har ju hänt förr.

Fick ett brev förra veckan från Sahlgrenska, då var det nästan så jag inte vågade öppna! Men det var ändring av avdelning inte dag..2050_1231varblommor0019Så nu hoppas jag!

Hoppas att det inte kommer något mer brev, utan att jag nästa måndag går hemma och grejar och duschar. Sen tidigt på tisdag morgon så åker jag till Sahlgrenska och kommer hem på kvällen med nya mjuka, snygga bröst.2050_1231varblommor0011Det har tagit ca 2,5 år, allt som allt, jag blev opererad för bröstcancer i november 2007 och nu ska det vara klart. Bara lite smått kosmetiskt kvar sen men inga mer stora operationer och förhoppnings vis ingen mer smärta!!2050_1231varblommor0017Börjar sent idag, hade tänkt åka en sväng till gymmet innan men det kliar i halsen och näsan rinner. Måste vara snäll med mig nu så jag struntar i gymmet. Det finns tid till det en annan dag. Jag har börjat lära mig nu, att ta hand om mig och inte slita på kroppen i onödan...

Så ha nu en fin dag.

Helena. 

3 kommentarer:

 1. Lycka till, lite orättvist att du ska ha snyggare bröst en mig i sommar men det kan jag stå ut med! ;-) Önskar dig snyggast tuttar i hela världen efter allt du gått igenom!

  SvaraRadera
 2. Det får bli nästa sommar som dom syns, nu får dom inte vara i solen för ärrens skull ;) Så du får bysta på strande för oss båda...

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig LYCKA TILL!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera