söndag 18 april 2010

Uppdateringar!

Nej såna blir det inte mycket av här just nu.

Dagarna rullar på, fyllda av jobb, hus, barn och hundar. Maken jobbar borta nu i veckorna, så då blir det så mycket annat som ska fixas, sånt vi i vanliga fall delar på.

Dottern har varit på studieresa med skolan och då får jag ingen hjälp med hundarna, så snabbt upp på morgonen och rasta, snabbt hem på eftermiddagen och rasta och träna. In med en maskin tvätt, plocka i /ur diskmaskinen osv.... och dagarna går!2031_0627vatten0020

Vi har haft fint väder hela veckan men ganska så kallt, frost på morgonen men fint. Så skönt för den värsta ler perioden är över och gick väldigt fort i år. Det har blåst rejält vilket gör att det torkar fort.

Igår hade vi riktig storm här, allt virvlade omkring..
Var i Lysekil och handlade skor och tröja med sonen, tur vi bara har tre sko affärer för han har svårt att bestämma sig! Sen for vi till syrrans stuga för att koppla på vatten och sätta igång strömmen, dottern ska ha utbytes studenter på besök från Frankrike om ett tag och vi har inte så stort hus så dom ska bo där. Blir nog spännande ;)

2031_0627vatten0030 Sen blev det en tur till sjön för en stunds hundträning, det blåste verkligen storm, soligt men hu, så kallt. I bland när man kastar så hamnar det lite fel, tur man har långa personer i familjen...make och dotter räddar boll ur träd ;) till hundarnas stora glädje!

Vad som händer idag, har jag inte riktigt funderat ut än. Hade planerat att vår rusta husvagnen inför nästa helg, då är det flatshow i Ursand.

Men maken fick åka och jobba :( och jag har ingen lust att göra det själv. Lite tråkigt när han nu varit borta hela veckan och kom hem sent i fredags kväll, dessutom åker han tidigt i morgon och är borta hela veckan.. Vissa arbetsgivare fattar inte när man säger att man inte kan, hade han varit egenföretagare hade jag haft mer förståelse..men nu är han inte det längre.

Ha en skön söndag, Helena.

1 kommentar: