söndag 22 juli 2012

Dagens upplevelse!

IMGP5625 (640x425)
Dagens höjd punkt är helt klart fotoutställningen vi såg på Läckö.
“ Ett barn blir till” Lennart Nilssons häftiga bilder inifrån livmodern, dessa bilder är alltid otroligt häftiga men att nu se bilderna i storformat, presenterade i ett helt mörkt rum med ljus på enbart bilderna, det var en  upplevelse utöver det vanliga. Vi var dessutom först och kunde i lugn och ro strosa runt och verkligen se alla bilder. Utan att trängas med skrikande barn och Tyska turister Blinkar Så har ni vägarna förbi Läckö slott i sommar, häng på låset när de öppnar och se dessa bilder!!
Slottsträdgården var lika vacker som vanligt, alltid värd ett besök. Vi var först även där och kunde gå runt utan att trängas. Förra året hamnade jag i en busslast med Italienska turister som skulle fotografera varandra i alla trånga trappor Ler och det var +30…..men nu var det härligt.
Har en del fina bilder men de får vänta för där jag nu är finns nästan ingen mottagning alls..
Vi har parkerat oss på Tivedsbadens camping, en super fin liten camping med en härligt lång sandstrand, maken och Tishen har badat men jag står över idag, lite stel och värkig i kroppen. I morgon drar vi vidare mot Örebro!
Önskar er en fin kväll, Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar