måndag 30 juli 2012

Upplever och upplever…

IMGP5766 (640x425)
Men det är svårt att dela med sig av allt när det inte finns internet!
Detta upplevde jag tidigt i morse, solen steg över berget och älven rök, vi är nu i norge. Det är vackert här och kameran är full med bilder som får vänta tills vi kommer hem.
Idag har vi åkt upp till Geilo och över Hardangervidda! Så vackert men såna hemska vägar, jag blir väldigt illamående när det svänger upp och ner och in i tunnlar… smala smala vägar, möte med bussar och husbilar, jag blir helt slut bara av att åka med! På fjällen ligger snö, solen glittrar i fjordarna, högt uppe i ingenting finns hus och gårdar man undrar hur de kommer till affären! blir nog ingen hämtpizza där inte men så vackert och fridfullt.
Små samhällen som ligger omgivna av höga berg, fullt med kinesiska turister och mängder med språk talas överallt… Vatten fall som slänger sig ut över bergen och klick klick från alla kameror. Blinkar
Nu vilar vi ut på en camping vid en fjord….lugnt och stilla kanske men nej då, vi lyckades välja en med bad och lekland så det är packat med barnfamiljer som har trötta hungriga och utlekta barn Blinkar
Hundarna sover under vagnen och i morgon drar vi vidare!!
Ha det gott, Helena.

6 kommentarer:

 1. Vilken vacker bild Helena!
  Men den vägen du beskriver får mig oxå att kanna mig lite uuhlk...De vet :o) Men det kan det ju vara värt, för det måste ju vara härligt att få se allt det vackra.
  Ha en fortsatt trevlig tripp!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kameran går varm ska du veta, det är så vackert!
   Helena.

   Radera
 2. Vakre Norge ;) Særlig på Vest-Landet synes jeg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här är vackert! Första besöket för mig men det blir nog fler, fast ni får fixa vägarna ;)
   Helena.

   Radera
 3. Gillar ditt tema upplever! Kan inte låta bli att leka lite med ordet! Upplever och när du vänder å vrider på ordet så blir det som att du lever upp! Kul att läsa om dina upplevelser och hur du lever upp när du berättar om dem! :-)
  Och som läsare lever jag verkligen upp!!!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, då har jag lyckats, för det var det som var meningen, att jag skulle kunna uppleva och leva upp igen.
   Helena.

   Radera