torsdag 27 december 2012

Mellandags rea!

IMGP6964 (1024x680)
Finns det något värre?
Jag brukar i vanliga fall undvika stora shopping center, handlar mycket hellre inne i lilla Lysekil  men nu var jag tvungen att köpa en ny lap top. Den gamla har varit dålig länge nu och skärmen var helt rosa, det gick om tålamodet fanns att vicka skärmen till ett visst läge där den var bra men så hostade man … eller någon hund gick förbi, så var den rosa igen eller så stängde den av sig helt. Så en ny var det tvunget att bli och självklart väntade jag tills det var rea. Elektronik är så himla dyrt att köpa så det var värt att vänta men så mycket folk där var!
Vi åkte in tidigt för att ha någon chans att titta i lugn och ro men där var redan mycket folk, jag ville gärna se och jämföra i olika butiker vilket inte var så smart… det var liksom ta en och stick Blinkar Jag tycker det är svårt att handla saker som jag inte förstår mig på, som datorer, vet inte vad jag ska fråga och känner mig helt utlämnad till försäljaren. Han pratar och pratar och jag är helt nollad.. Inte vill jag bli pålurad något som är dyrare och mer avancerat än vad jag behöver heller men samtidigt inte komma hem med något billigt skräp bara för att jag var snål.. tufft läge.. som tur var följde dottern och maken med, hon vet och kan råda mig och maken fick ta över och slutföra köpet när min energi tog slut.. Det är svårt att både lyssna och förstå, bakgrundsmusik som spelar och massor med människor, det tar så på mina krafter men vi hjälps åt i familjen så nu sitter jag härmed en ny liten lätt sak som jag ska lära mig.
Det enda krav jag hade var faktiskt att den skulle vara liten, så denna är på 13 tum, den gamla var 15,6 och tung som attan…
Vi hade tur som kom in så tidigt, för enligt sonen som var kvar för att reashoppa med en kompis, så hade de stängt affären senare på eftermiddagen, de som ville in fick köa utanför och släpptes in några i taget..så mycket folk var det!
Önskar er en god fortsättning på julen och en skön kväll.
Helena.

1 kommentar:

  1. Vilken tur du hade som var där i rättan tid.
    Lycka till nu med nya manicken.

    God fortsättning och gott nytt år min vän!

    Kram Åsa.

    SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel