söndag 7 april 2013

Boktips!

sonjas_hemlighet-asa_hellberg-22750348-3333525972-frnt
Läste för ett tag sedan “Sonjas sista vilja” och blev så glad när jag hittade fortsättningen, “Sonjas hemlighet”.
Denna har jag lyssnat på, passar så bra med ljudböcker när man håller på och grejjar med något, när jag inte fastnar med sladden i nåt förstås, då är det väldigt irriterande..
Blev lite besviken på den här boken, väldigt förutsägbar, samma uppbyggnad av historien, samma kärleks intriger och samma upplösning… Väldigt mycket samma av allt faktiskt. Det blev lite tråkigt… Tror nog att jag tyckt bättre om den om jag läst den senare när den första boken fått smälta lite men den är klart läsvärd en regnig dag…dans_pa_glodande_kol-anna_jansson-23019391-2165505947-frnt
Idag har jag krattat min gräsmatta med den nya Anna Jansson i lurarna, “Dans på glödande kol” heter den och handlar som vanligt om polisen Maria Wern och hennes kollegor på Gotland.
Jag har läst alla hennes böcker och de senaste har jag varit lite besviken på, de följer samma mall och har känts ganska tunna i historien men den här var bättre, riktigt bra faktiskt.
Handlar om en pojke som blir beskylld för mordbrand. Sedan utvecklas historien med fler bränder och mord inga slaskiga mord utan ganska prydliga svenska Blinkar Marias familjeliv med barn och pojkvänsbekymmer vävs in i berättelsen på ett underhållande sätt….osv… läs den!
En bra bok som jag rekommenderar!

1 kommentar:

  1. Vart köper/laddar du ner hörböcker... vill lyssna på den senaste Anna Jansson.

    SvaraRadera