söndag 16 juni 2013

Tiden går fort när man har roligt!

005 (640x425)
Ja tänk att 8 veckor kan gå så fort, nu är rehaben redan slut. Jag gjorde min sista dag där i torsdag, riktigt sorgligt kändes det, vi har haft så roligt eller i alla fall jag. Att komma från väggarna här hemma, träffa en massa människor igen, många goa skratt. Jag har lärt mig massor av saker, både om kroppen och knoppen, tränat intensivt och fått nya muskler. Det har varit så bra för mig och jag känner mig redo att ta nya beslut och kanske slå in på nya vägar, vi får se hur det blir, pga. olika händelser under tiden så kommer jag att bli sjukskriven igen över sommaren men sedan väntar förhoppningsvis nya äventyr.
016 (640x425)
I fredags for jag till Göteborg för att äntligen få opererat bort min gråstarr, jag valde att göra detta privat och betala själv, inte så billigt men synen är för mig otroligt viktig och jag vill ha det bästa jag kan få, tyvärr så erbjuder sjukvården endast de enklaste linser och det ville jag inte ha..
Operationen gick bra, synen är nu efter bara några dagar super skarp, minns inte när jag senast såg så här bra men det tar ett tag för hjärnan att ställa om sig till detta så lite jobbigt är det, nivåskillnader utomhus är svåra, vägen gungar ibland när jag går, så hundpromenader får vänta ett tag, jag strosar sakta för att vänja mig.
Själva operationen var otroligt obehaglig och jag är glad att de tog båda ögonen samtidigt för jag vet inte om jag åkt tillbaka annars Blinkar Det är inget jag frivilligt gjort om en gång till men nu är det klart och än så länge väldigt lyckat.
cecilia 056 (425x640)
I går var vi till Orust på 2 års kalas, tänk vad tiden går fort, redan två år sedan makens barnbarn kom till världen. Och visst hade jag köpt henne en hatt, det är något alla små barn behöver Blinkar finns inget roligare att leka med!

Nu har den svenska sommaren kommit, alla skolor är slut och studenter firade, då kommer kylan och regnet, igår kväll åskade det något otroligt och idag regnar det till och från!Önskar er alla en fin söndag kväll!
Helena.3 kommentarer:

 1. Hej vännen! Kul att höra att det har gett resultat med rehab..sicken söting o hatten så söt.....När jag började med instagram hittade jag två st med gula flattar har innan dess inte sett dom men vet att dom finns...flattefolket som acceptera stora el, mycket små dom som har massor med päls o dom nästan labrador liknande el nosen som ibland nästan som ser ut som collie....är det något fel på dom gula eller du som har svar på det mesta när de gäller flatten varför inte gula när dom föds som vanliga flattar de är ju bara färgen som skiljer sig......som du säkert har fattat så förstår jag inte varför man inte få regga dessa varelser.......
  Här skiner solen och värmer en smula
  Må bäst kram wivi

  SvaraRadera
 2. Man reggar de som vanligt och kan tävla som vanligt med dom, man kan även ställa ut men får inget pris bara en bedömning. De fungerar som vilken flatte som helst och har egentligen inga begränsningar mer än att man inte BÖR/SKA avla på dom. Att det föds gula beror på att man efter 2a världskriget parade med golden då avelsbasen på flatten var så liten.
  Helena.

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att du har det bra. Fortsätt så vetja och ha en härlig midsommar :o)

  Kram på Dig!

  Åsa.

  SvaraRadera

Gadgeten innehöll ett fel