måndag 3 februari 2014

Alltid uppkopplad..

Att alltid vara uppkopplad har blivit en vana för de flesta människor numera.

På alla ställen där man behöver vänta en stund sitter människor med sina telefoner och plattor, spelar, chattar eller kanske jobbar. Ingen som pratar med varandra längre….

Igår när vi var på auktionen fanns inget nät, man kunde inte använda telefonen mer än att ringa med och kolla vad klockan var! Men oj som folk pratade med varandra!

Lite kul faktiskt att se detta fenomen, samtal över en kopp kaffe medans vi väntade på att auktionen skulle starta.

Jag köpte inget, visst fanns en del saker jag kunde tagit med hem men priserna blev inte i min smak och det tog en evinnerlig tid… vill inte folk buda så sluta då tjata…. men han malde och malde om hur värdefulla sakerna var och hur billigt allt blev, enligt honom i alla fall.. suck! Visst, det är hans jobb att få folk att betala så mycket som möjligt med det får finnas gränser man ska inte behöva känna sig dum när man budar lågt, någonstans måste det ju starta..

Jaja så är det….

Gråmåndag här idag, mulet och milt, isigt och blötsnö överallt. Jag jobbar eftermiddag denna vecka, så nu passar jag på att röja lite här hemma.

Önskar er alla en fin dag!

Helena.

5 kommentarer:

 1. Auktioner är roliga men jag brukar sällan orka stanna för som sagt, det drar ut så förbaskat på tiden!

  SvaraRadera
 2. Hittade till din blogg idag, intressant! Mia:-)

  SvaraRadera
 3. Ja men på sommaren kan det vara mysigt om man har kaffekorgen med sig ;)

  SvaraRadera
 4. Såååååååååååååå godt uten den evinnelige telefonen. Jeg har ikke med meg min rundt, den ligger stort sett på benken på kjøkkenet eller i bilen. Så sjekker jeg innimellom, et par ganger om dagen. Tidligere jobbet jeg på sentralbord, da ble jeg så lei telefon!

  Du de svarte orkideene, holder de seg svarte? Jeg kjøpte meg en blå, men den ble hvit når den blomstret neste gang. Tror du det går ann å sende en blomst i posten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ta en bild av den i eftermiddag och visa, et inte hur färgen håller sig men kan kolla med vår florist hon vet nog..

   Radera

Gadgeten innehöll ett fel