måndag 10 februari 2014

Skyltat idag!


Idag känns det lite som vår i luften eller förvår i alla fall. Ingen sol men det är ganska varmt och skönt, fåglarna sjunger och luften luktar som när det börjar närma sig, kan inte riktigt förklara det där med doften men den är speciell.
Idag kändes det som dags för att skylta om i ett fönster, har ingen "före" bild men det var väldigt beigt och lite trist, nu vill jag ha mer färg. Jag har tur på min praktik att jag får förtroendet att testa olika saker, som detta, att få gå loss med allt som finns och bara skapa utifrån hur jag vill ha det, kanske någon annan går in och ändrar lite efter hur de tycker sen men bara att få dra igång är härligt!!
Har blivit stylad idag också man får passa på när tillfälle bjuds. Hos frissan vägg i vägg, har vi en elev från stylist programmet och då passade jag på ;) Ja han fick inte klippa eller använda "vassa" saker... eller färga (han går första året) men han fick i uppdrag av mig att plocka fram en passande klädsel för en anställningsintervju och sedan styla frisyren! Jag har ju tiden att bara sitta och "inget göra", kläderna lyckades han ganska bra med men skor!! han ansåg att jag skulle ha svarta stilettklackar!!! Jag, som bara går i gympa dojjor eller kängor :) nej tack jag tror inte det! Annars var det bra, skönt att sitta och bli kammad... somnade nästan!
Nu har jag jobbat färdigt för idag, hundarna har jag varit i skogen med och maten ligger fint i magen... så nu blir det vila!!
Helena.

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att få skylta och att bli stylad! Fint det blev i fönstret, ja nu längtar vi till våren!

  Kram/Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja skyltning är himla kul, lite som att leka i lekstugan när man var liten ;)
   Helena.

   Radera
 2. Når kommer det bilder fra resultatet fra Stylingen da?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev inga bilder på det ... som tur var kanske ;)
   Helena.

   Radera

Gadgeten innehöll ett fel