lördag 1 mars 2014

Så var det gjort !!

028 (531x800)
Februari är slut och med det även denna månads löfte. Att blogga varje dag och bli bättre på att kommentera hos er andra.
Hur det gått?
Ja, över förväntan faktiskt, missat några gånger bara!! Det var svårare än jag trott, vissa dagar finns bara inget att skriva om, kanske är det lättare om man har en “temablogg” en som bara handlar om mode eller inredning eller så, min blogg är nog ganska spretig, handlar om allt och inget..
Just nu känns det extra svårt när kameran är på lagning, våren kommer med stora steg, blommor slår ut, knoppar som kommer, mycket vackert som skriker efter att fotas men som sagt ingen kamera.. Mycket lättare att blogga med fina bilder..
Men nu är det ny månad med nytt löfte..
Denna månad blir en månad av utmaningar. Att utmana alla de rädslor jag bär med mig efter många år av sjukdom och utbrändhet.. man får en del skador och handikapp efter en sådan här tid… bara det att gå hemma i så många år som jag gjort gör mig bekväm och lite väl osocial… Så nu är det dags att sakta men säkert börja utmana de rädslor jag har.. wish me luck!!
Helena.

1 kommentar:

  1. Synes blogger som handler om litt av hvert er mye bedre å stikke innom hver dag, enn de som handler om interiør eller en eller annen fast ting. Jeg synes som deg, at en blogg uten bilder er ikke så enkel å skrive... eller lese for den saks skyld. Gleder meg til å følge deg i mars også!

    SvaraRadera