tisdag 1 april 2014

Nu igen??

012 (540x640)
Ny månad, nu igen?!
Tycker inte alls det var länge sedan det var 1a Mars… vart har denna månad tagit vägen?? Den har bara susat förbi.. kan bero på att vi faktiskt haft ganska bra väder en stor del av tiden, visst har det stormat och regnat en del men ingen mer snö har vi haft.
Månadslöftet under mars månad var att utmana mig själv och det har jag gjort, till viss del i alla fall Blinkar det var med det löftet som det brukar vara med nyårslöften, de går bra i början men sedan liksom rinner det ut i sanden men jag har tagit tag i saker som för mig är lite jobbiga, ringt samtal, börjat gym träna hos sjukgymnasten, beställt tid för koll på gyn, varit ute och sprungit några gånger och då lite längre än jag brukar…
Kontroll på gyn ja.. jag går till tandläkaren 1gg om året, till bröstmottagningen för koll osv.. men gyn! Nej det undviker jag om jag kan, tar cell provet när kallelsen kommer men sedan inget mer, är nöjd med att barnmorska säger “det ser fint ut” vart 5e år.. skäms. Kan vara det att det är inte så behagligt.. eller rättare sagt, otroligt obehagligt att göra det. Men också denna ständiga rädsla vid läkarbesök, vad ska de hitta denna gång då?
Har man en gång fått cancer beskedet så finns för alltid rädslan där, vad gömmer sig i mörkret som jag inte kan se och någon ormmäniska är jag inte Blinkar så nu är det dags att någon annan kikar in och ser att allt är bra!
Om nytt månadslöfte för April får jag lov att återkomma när jag bestämt mig!
Önskar er alla en fin 1a April!
Helena.

2 kommentarer:

 1. Det är i dessa frågor ens struts-mentalitet kommer fram... Är det inte där uppe som ska undersökas, så är det nån annanstans...hihi. Usch, ja...
  Vilken bra idé med månadslöfte! Lite lättare, och mycket roligare, än nyårslöfte. Blev du lurad idag?
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej inget lur.. än ;) och läkaren lurades inte jag fick själv se på ultraljudet, tänk vad de kommer på, en gyn undersökning nu var ju enkel... inte som för 20 år sedan!!
   Ja månadslöfte är kul, man hinner med en massa mer saker då och behöver inte ha dåligt samvete eller förklara sig när man bryter i slutet av månaden ;)
   Kram Helena.

   Radera

Gadgeten innehöll ett fel