tisdag 1 april 2014

Utvecklingen går framåt …

Hittade ingen bild att illustrera texten med, för en “selfie” i gyn stolen, det gör ingen glad… Hahaha….
Jag minns inte när jag senast gjorde en riktig undersökning men det var länge sedan och då, vad jag minns, var det mycket obehagligt med div metall instrument och så… men utvecklingen går framåt, numera används ultraljud, hur smidigt som helst om än inte så behagligt. Överlevde gjorde jag och inget som inte ska vara där hittades, min lättnad var stor, visste nog inte riktigt hur mycket oro jag burit på förens jag med egna ögon fick se (utan att vara ormmänniska Blinkar att där var som det skulle! Nästan så jag frågade efter en bild att ta med hem… hade väl varit kul… alla som väntar barn går ju runt och visar ultraljudsbilder till höger och vänster Ler då kan väl jag visa en på en tumörfri och fin livmoder Ler Ler
Nog om detta!!
Vad ska jag då ha för löfte under April månad, godis fri igen..nja, känns väl inte så lockande nu i påskatider..
Jag är en ivrig läsare av olika träningsbloggar, även om jag inte själv tränar så som de gör, utan mer tycker det är intressant och kul. (Stor glädje nu förresten, när ett av mina favorit tv program startat igen, finns väl inget bättre än att med chipspåsen i handen bänka sig framför “Svenska Biggest looser” Ler)
Jo jag såg en bloggutmaning på en sån där tränings sida, där man skulle träna varje dag under april men deras kriterier för att det skulle räknas som träning var att man skulle vara ombytt och svettas… hmm. nej inget för mig då skulle jag vara värkbruten varje dag men… att träna varje dag det ska jag.
Träning för mig kan vara allt från att springa mig blå eller lyfta på gymmet till att ta en promenad med hundarna eller arbeta i trädgården.
Så månadens utmaning blir att anstränga mig lite mer fysiskt varje dag, behöver som sagt inte vara i träningskläder eller svettigt men något ska det vara!!
Kanske till och med den där vågen jag, har kan ta och flytta siffrorna lite då… eller skämtar den April med mig varje gång jag ställer mig på den??? I morse gjorde den det i alla fall, för så mycket kan jag INTE väga måste vara atmosfäriska störningar… Blinkar
Helena.

1 kommentar:

  1. Selfies er nå alltid koselig da! Flott tiltak for April, men skal jeg være mer aktiv enn jeg allerede er så må døgnet få flere timer... Nyt våren ;)

    SvaraRadera