måndag 14 april 2014

Växlande väder..

025 (640x425)
Ja det kan man lugnt säga.. i lördags for vi över gränsen och in i Norge. Här hemma var det en solig och fin morgon +6 och ganska så skönt men ju länger in vi kom så blev det kallare och mulet, vi var inte så långt in i landet och mot svenska sidan, inte upp i fjällen, Sen började det blåsa upp och regnet kom, fotbollsplanen vi var på förvandlades så sakteliga till en lervälling som vi halkade runt i, kallare blev det och regnet ökade, stormbyarna välte tält och ruskade om oss och så höll det på hela dagen, vi var gott blöta och leriga när vi kom hem.
Sen kom söndagen med hård vind och sol, det var riktigt härligt, bra torkväder som tur var för tvätta gjorde jag, alla leriga kläder, skor och hundfällar. Bilen fick skuras på insidan för allt var lerigt.
022 (640x425)
När allt var skurat och klart tog vi oss en tur utmed kusten, någon som blir badsugen? Snart börjar turist säsongen.
065 (640x425)
Soligt och vackert men som alltid när det blåser hårt så blir det disigt!
Nu är det måndag igen och det ser ut att bli en fin dag, solen är uppe och fåglarna kvittrar, jag är tröttare nu efter förra veckans bakslag och helgens aktiviteter, tar ett tag att komma igen nu. På onsdag kommer äntligen stora dottern hem för påskfirande, känns så bra, hon har inte varit hemma sedan jul man vänjer sig vid att hon inte bor hemma längre men jag saknar henne mycket!
Önskar er alla en fin måndag!
Helena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel